logo

Готель Delfin 2* Пореч, Хорватія

Готель Delfin 2* Пореч
Готель Delfin розташований в 1 хвилині від пляжу та в оточенні пишної рослинності приблизно за 50 метрів від гальково-кам’янистого пляжу. До послуг гостей відкритий плавальний басейн із морською водою та сонячна тераса з шезлонгами. Номери готелю оформлені у світлих тонах і оснащені телефоном. У кожному номері є власна ванна кімната з душем, а в деяких — балкон з меблями.

 

 

 

Готельний комплекс складається з 6-ти поверхової будівлі і включає 794 номери, з них:
Одномісні номери: 11 кв.м. – 13 кв.м.
Двомісні номери: 13 кв.м. – 17 кв.м.
Сімейні номери: 32 кв.м.
Проживання з домашніми тваринами заборонено.

У ресторані готелю за принципом “шведського столу” сервірують сніданок, обід і вечерю. Крім того, тут представлений вибір вегетаріанських страв. Гостей також запрошують до аперитив-бару та до бару біля басейну, де влітку ввечері проводять розважальні заходи.

Конференц-зал готелю Delfin може вмістити до 400 осіб. На території готелю також працює сувенірний магазин, перукарня та масажний кабінет. У лаунж-зоні встановлений телевізор із супутниковим телебаченням. Для юних гостей передбачений дитячий клуб і влаштовують розважальні програми.

За додаткову плату гості матимуть можливість пограти в теніс, міні-гольф, сквош, а також зайнятися верховою їздою та іншими видами активного відпочинку. На відзначеному Блакитним прапором пляжі пропонують такі платні водні види спорту, як катання на водних лижах і водних велосипедах, вітрильний спорт та підводне плавання.

Територія:
– Відкритий басейн (314 кв.м)
– Wi-Fi в лобі (платно)
– Обмін валют
– ТВ-зал
– Сейф (платно)
– Сувенірна крамниця
– Конференц-зал (400 чол., Обладнання – платно)
– Парковка (платно)
– Послуги лікаря (платно; в 300 м від готелю)
– Перукарня

Місто Пореч з Евфразієвою базилікою, яка належить до пам’яток всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, розміщене за 5 км від готелю. До нього можна доїхати на автобусі, що зупиняється навпроти закладу. Відстань до аеропорту Пули становить 56 км.